Saturday

ABM Wilayah Utara

Sedar x sedar da seminggu aku kat ABM Sintok nie....sejak hari pendaftaran pada 2hb arituh aku duk cakap utara la plak...pelaq sungguh....dengan ade orientasi week nya...kembali jd mcm muda2 dulu la...hahaha...cam haram.... aku akan duk kat sini selama 6 bulan pasal aku amik kursus architecture draughting....tambah lg sijil aku....bedal....mana tau satu hari kang aku jadi businessman yg mencakupi semua aspek teknologi...mudah mudahan....amin.... lain kali aku cite lg pasal aku nak g amik test insuran TBA nama test nie...Takaful Basic amende ntah..aku pun x hengat... OrALe VaTo!

3 comments:

NICK IRFAN said...

gudlukc yer! heehe

Syazwan VL said...

Tq bro...hang duk penang kan...ada masa aku singgah noo....heheheh

NICK IRFAN said...

boleh2.. seriusly nnt klu aku jmpa ko aku belanja nasi kandaq aku ni pakar cari nasi kandaq sedap2 kat area penang ni... hehe