Saturday

Tagged for the 1st TiMer!

ahaks..1st time kene tagged pasal aku jd follower zawana-warna nye blog..xpenah tau pun pasal mende nieh...jadi sonot la plak kene tagged...khakhakhakha 1.List the rules on your blog. - secara logik xyah ikut rules sangat...pening seh... - yg melawat tu kalo x comment pun bebawak la shout kat tempat yg disediakan - lagi penting lu org piki la sindrik...BLOOD IN blood out..orale! 2.Tell 6 unspectacular quirks of yours. - Sangat SUKA Motorsikal nak2 Yamaha RXZ aku.. - dr motor pertama sampai skang da 7 biji motor aku pakai semua YAMAHA - suka merapu sesorang - x suka di kongkong - suka makan n tido tgk tb layan ps2 - Nak pakai SUPERBIKE tp x tercapai lagik 3.Share 7 facts about yourself on your blog. - suka buat spotcheck kat blog org yg tak dikenali - suka post yg lawak or merapu - suka suka hati - tetap senyum walau pala aku nie serabut banget kekadang - malas nak update blog suka login tgk blog je - harp2 jumpa duit dalam blog org lain. - suka gelak sorang2 Tag 7 people at the end of your post -sesapa -Rasa -kene -tagged -pandai -piki -ek

No comments: